Matlagningskurser
Våra matlagningskurser startar med dryckjom, padrones,  kallskuret, picklat godis, färskost och porchettabröd. Efter mingel och tilltugg,  kockar vi ihop i en och en halv timme innan det är dags att gå till bords. Vinprovning? Ölprovning? Inga problem, varmt välkomna.
Foto och film
Matbildsfoto och reklamfilmsinspelningar, nya recept, hjälp av matstylist eller att plocka rekvisita, ? Allt går lika bra. Låt oss ta hand om dina bilder eller fota/filma själva och hyr någon av våra studios för ändamålet. Eller kanske växthuset som ger ett fantastiskt dagsljus.
Event och arrangemang
Konferens, pressvisning, showroom, release, workshops eller högtidsdag? Allt är möjligt hos oss och med två lokaler i en, går det att göra det mesta möjligt.

1B0A1734-COkej, förlåt oss men vi är stolta över våra matlagningskurser,  stolta över våra  lokaler, vårt växthus och alla möjligheter till olika arrangemang så vi kan inte sluta med att vara lite kaxigt stolta och skryta lite… Vi har två rum – matsalen och studion – men som kan bli ett stort, och hysa hela 90 sittande gäster. Eller var för sig – färre gäster. Växthuset på gården, kan husera runt 12 personer. Dessutom har vi fått det senaste i köksutrustning, hela sex nya ugnar med innovativ teknik. Jojo. Så, vi är rätt malliga och stolta! Våra gäster säger att det är ett nöje att vistas i våra lokaler, att få laga mat med våra duktiga kockar. Inte konstigt att vi kan skryta…

Nu byter vi meny. Vad sägs om smörkokt vit sparris till förrätt med ett glas Gruner Veltliner från Geyerhof? Lammrostbiff med  kryddig fänkål till huvudrätt med ett härligt glas rö´tjut till – Beaujolais Villages, Cuvée á LÀncienne. Fransk ekologiskt vin gjort på Gamay. Jo, jag tackar!

Alkoholfri? Vegan, vegetarian, allergiskt eller bara kinkig? Lugn, du går inte lottlös! Meddela dina önskemål, vi fixar. 

Absolut dessert! Rabarber! Vaniljkokt med sorbet, mandelmarängkaka med karamelliserade pistagenötter och en björnbärscoulis.

Varmt Välkommen till PS Matsal!