Rikard Nilsson gästar PS Matsal

rikard

PS matsal hade tidigare i veckan ett gästspel av den härliga och alltid lika glada Tv-kocken Rikard nilsson som tillsammans med Jesper Aspegren lärde svenska folket att handskas med en kniv och sätta smak på såväl vardag som fest.

De gästande matlagarna var hotellchefer från Fritidsresors olika semesterdestinationer från olika delar av värden och fick under kvällen förutom att laga och äta Rikards fantastiska mat, delta i en vinprovning med PS sommelier Johan Blanche men fick även prova en liten variation av vad våra svenska mikrobryggerier har att erbjuda i form av en ölprovning med PS kocken och sommelieren Mikael Göransson.

Här är ett mysigt klipp från 1 apr 1999 med Rikard Nilsson, Jesper Apegren och Povel Rammel från svt. För er som vill minnas tillbaka