Sylvasst paketerbjudande från PS Matsal!

Går det att motstå ett sylvasst paketerbjudande från PS Matsal? Nope! Men nu finns möjligheten att få just de där fiffiga fem grundsmakerna att laborera med hemma i köket för att hitta bra smaker i alla maträtter som lagas. Även just den där drycken man vill ha att sörpla på under matlagningen. Osså låta en och annan marconamandel slinka ner… Så om inte detta vore nog så kommer vi förbi och hämtar upp en kniv för slipning. När kniven är sylvass lämnar vi den plus alla godsaker vid dörren- voila! Så passa på att signa ett sylvasst paketerbjudande från PS Matsal på ps@psmatsal.com – endast 495 bagis!

Kika gärna på PS Instagram

 

PS Matsal vässar formen i köket!
PS Matsal vässar formen i köket med att erbjuda alla våra gäster och kunder ett paket med det som behövs för en lyckad matlagning.