PS vi bloggar lite här…

Matlagningskurs. Smaka på ordet, matlagningskurs, visst finns det många härliga tankar kring detta. Vad sägs om matlag, matlagning eller kanske bara rätt och slätt mat. Mat som gör en glad, förenar oss och som kan få munnen att vattnas av smaker som aldrig går att glömma.

Nu är ju PS mer än bara matlagningskurser. Här finns utrymme för konferenser, filminspelningar, matfotograferingar, showroom, pressvisningar och mycket mycket mera. Allt är möjligt…

PS fixar frullen!

Frullen är klar och serverad till alla morgonpigga gäster som besökte Iittalas event med Ebba Von Sydow i flaggskeppsbutiker på Kungsgatan.

Delikatesskungen!

Idag plåtar vi och stylar alla delikatesser som finns hos Delikatesskungen -skolklasser och idrottsföreningars räddning här tjänar dem ihop till sin resa 🙂

Sy Gytt!

Dessert idag! Annika har lagat en citronkladdkaka mmm, sy gytt 🙂

Rotselleri!

Hel rotselleri, olivolja och mycket havssalt, bakad i ugn på 125°C till en mittemperatur på 90°C. Sy gytt! 😉

Dax att så!

Dax att så alla underbara fröer i vårt växthus så vi så fort som möjligt kan få skörda! Vi gillar ju närodlat 🙂

Stilleben!

Svartvita stilleben på PS! Fotograf Joel Wåreus.

Plastbanta!

Nödvändigt att plastbanta, så några enkla och bra tips att ta med sig.

Äntligen!

Helt underbart när det börjar bli så varmt i växthuset att vi kan äta där. Frukost, lunch, middag eller ett mellis...Allt!

Minitårtor för Swedish Grace

Minitårtor med jordgubbssmörkräm som topping. Serverades under lanseringen av tårtfatet i Swedish Grace. Eventet gick av stapeln i flaggskeppsbutiker på Stureplan här i Stockholm.

Linda Lomelinos tårta

Här är Linda LOmelinos tårta, skapad för tårtfatet i serien Swedish Grace. Vi, Elin & Lisa, var på plats när PR Eventet gick av stapeln i flaggskeppsbutiker på Stureplan.

Iittala, Rörstrand och Swedish Grace

Lisa är tillsammans med Elin i Iittalas flaggskeppsbutik på Stureplan på PR uppdrag för Iittala & Rörstrand och deras lansering av tårtfat i serien Swedish Grace.

Props!

Så här ser rekvisitan ut inför dagens matbildsplåtning. Så mycket fina träpryttlar ute på stan just nu. Passa på 🙂

kontakta oss

Maila ps@psmatsal.com
Ring 08 545 540 10
Matlagningskurs, pressvisning eller konferens. Vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Lokalerna är extremt flexibla, med proffsutrustade kök för många att arbeta i. Lokalerna går också enkelt att dela av. PS kan bokas från tidig morgon till sen kväll, vardag som helg. Ring oss så löser vi era önskemål.
HÖR AV DIG! 

MAIL: PS @ PSMATSAL . COM
RING: 08 – 545 540 10

Pin It on Pinterest

Share This