PS, vi bloggar lite här…

Matlagningskurs. Smaka på ordet, matlagningskurs, visst finns det många härliga tankar kring detta men en bild säger mer än tusen ord… Så här bloggar vi för glatta livet och delar med oss av vad som händer på PS.

För PS är mer än bara matlagningskurser. Här finns utrymme för konferenser, filminspelningar, matfotograferingar, showroom, pressvisningar och mycket mycket mera. Allt är möjligt… och det visar bilderna.

Ibland lämnar vi PS…

...för att ge oss ut på stan för arrangemang. Denna tag styrde vi kosan till Trendgruppen PR´s lokaler för att kocka ett lunchgig för deras inbjudna gäster. Vi bjöd på friterade rödbetor med gremolata, picklade sötpotatis och crudité till förrätt. Huvudrätten bestod...

Väntan…

...som vi längtar och väntar efter en solig dag med värme och ljus! Den som väntar väntar alltid...för länge!

Fräsig matlagningskurs!

Matlagningskursens, helt klart, populäraste delmoment är att elda, elda och elda...;)

Vinprovning vs. olivoljeprovning

Ställa vin mot olivolja...? Går det? Jorå, det fixar Johan! Sensorikens mästare, Johan drömmer om dofter, smaker och smakkombos utöver det vanliga...

När kommer dem?

När kommer gästerna? Vi är redo för att ta emot våra gäster som tillsammans med våra kockar ska laga en supersmarrig middag, tre rätter, som Tobbe har skapat. Åhhh tänk om man fick vara gäst, då får man ju äta maten...

Pepparkakshusbygge!

Dax för våra konferensgäster att börja bygga pepparkakshus efter en dags konferens med lunch. Nu kan det roliga äntligen börja så börja bygg!

Sara bjuder på ToGo-kaffe

Sara står beredd med kaffe och ToGomuggar för vårt trevliga gäng som är på PS för att fira en härlig 50-åring. Efter ToGo med överraskning blir det återkomst till PS med dans.

Konferens på PS Matsal om pollinering

Idag välkomnar vi nätverkande intressenter för pollinering. Intressant att lyssna på och att få lära sig mer om detta högaktuella ämne. Till lunch blir det en kryddbakad blomkål med en massa goa grejer till.

Dessert med många uttryck och smaker!

En söndag med lite samkväm ihop med personalen. Middagen avslutades med denna vackra(?) dessert som innehöll flera dimensioner, både utseendemässigt och smakmässigt.

Matlagningskursen kan börja!

Vi är redo för att börja matlagningskursen och vi väntar på kvällens gäster så vi kan börja kocka.

Hett hos Trendgruppen PR

Hos Trendgruppen PR finns denna balla eldstad att kika på. Går att få både vägghängd och ståendes på fot. Så fin och så välkomnande till en varm kväll.

Så mycket, så mycket mera och olika

Så mycket olika roliga grejer det går att arrangera här på PS. Det är väl bara fantasin som stoppar? Nja kanske en och annan regel oxå...;)

Provlagning!

Provlagning av nya menyn. Victoria, Line och Carro är i testandet och lagandet av nya desserten Jo, det blev supergod´!

Maten är klar!

Varmrätten läggs upp och ska strax serveras. Riktigt bra jobb av kvällens kursdeltagare.

Matstyling!

Jorå, Per är inte bara med i Kockarnas Kamp, ibland jobbar han som en vanlig man...

kontakta oss

Maila ps@psmatsal.com
Ring 08 545 540 10
Matlagningskurs, pressvisning eller konferens. Vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Lokalerna är extremt flexibla, med proffsutrustade kök för många att arbeta i. Lokalerna går också enkelt att dela av. PS kan bokas från tidig morgon till sen kväll, vardag som helg. Ring oss så löser vi era önskemål.

bloggat

bloggarkiv

HÖR AV DIG! 

MAIL: PS @ PSMATSAL . COM
RING: 08 – 545 540 10

Pin It on Pinterest

Share This