Matstudio & Pressvisning

…eller Matfotografering, reklamfilmsinspelning, produktlansering eller…?

Vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Ett arrangemang kan tex. vara matlagningskurs, en konferens på dagen med lunch och matlagningskväll med ölprovning som avslutning, privat fest, mingeljippon, produktlanseringar, dop, bröllop, matfotografering, filminspelning eller precis vad som helst.

Vi är nyfikna på vad Ni har för tankar och idéer som vi kan hjälp Er med. Lokalerna är extremt flexibla, med proffsutrustade kök för många att arbeta i, flyttbara möbler för konferenssittning i olika stilar med eller utan projektor eller rena golv för dans. Lokalerna går också enkelt att dela av.

PS kan bokas från tidig morgon till sen kväll, vardag som helg.

Maila oss så löser vi era önskemål
ps@psmatsal.com

Matfotografi är oftast ett reklamfoto för ett recept, en förpackning eller kanske en produkt. Vi gör allt och vi tillhandahåller allt – fotograf, matstylist, kock, inspicient, props, studio, recept, råvaruinhandling, retuschör så bara att välja och vraka.
Läs mer…

Med en takhöjd på 5 m, stora fria golvytor, 3-fas handske, både innergård och växthus går det att forma PS till oigenkännlighet för olika filminspelningar till både TV och reklamfilmer.
Läs mer…

Konferens igen? Dax att hitta på något nytt? Kom till oss! Sitt i skön miljö där allt är precis tvärtom mot de traditionella konferensmiljöerna.
Läs mer…

Viktiga beslut ska aldrig tas på tom mage. Börja därför dagen och mötet med en härlig framdukad frukost i en härlig miljö, ”to die for”, som en av våra härliga stamgäster så varmt uttrycker sig.
Läs mer…

Här ska firas! Just ja, vad ska firas?
Vi har arrangerat, fixat och trixat både 30-års och 40-årsfester, faktiskt alla årtionden upp till 90 år. Jo det är sant och det är ett nöje, lika stort nöje som att få arrangera bröllop, dop, mottagningar och middagar.
Läs mer…

Äntligen dags för boksläpp, musiksläpp eller kanske porslinssläpp? Många olika slags releaser har släpps lösa på PS. Dag som kväll, ibland hela PS, ibland bara en av våra studios och oftast med helt olika teman.
Läs mer…

Att samla hela pressen, journalister, inköpare, bloggare, influencers eller ja precis alla inför en nyhet, något kul eller kanske bara för informationens skull, ja då passar PS perfekt! Här går det att samlas både ståendes, sittandes eller minglandes. 
Läs mer…

Att lansera en ny produkt är roligt! Att lansera en produkt i en härlig och inbjudande miljö är roligare. Vi har haft nöjet att få arrangera lanseringar från bland annat alkoholfria drycker till alkoholhaltiga drycker via både knivar, amningsbehåar till wake up clock och sous vide cookers.
Läs mer…

Matlagningskurs på PS är en social grej, det handlar om att mötas i köket. Just i köket där vi alla alltid hänger och där det alltid händer.
Att laga mat tillsammans är ett väldigt skönt sätt att umgås och det gillar vi på PS. Här får ni får husera i ett eget kök och kan styra kvällen efter egna önskningar.
Läs mer…