PS Vin & Mat

Välkomna till PS Vin•Mat!

Vi håller öppet ons-lör 17.00-23

Välkomna in på ett glas och en assiette eller en mätt på brickaservering. Maten lagas för öppen ridå och från Handpicked Wines kommer våra absoluta favoritviner. Varmt Välkomna.

Matlagningskurs

Matlagningskurser hos oss startar med dryckjom, padrones, kallskuret, picklat godis, färskost och porchettabröd. Efter mingel och tilltugg, kockar vi ihop i en och en halv timme innan det är dags att gå till bords. Vinprovning? Ölprovning? Inga problem, varmt välkomna.

Matbildsfoto och reklamfilmsinspelningar, nya recept, hjälp av matstylist eller att plocka rekvisita?
Matbildsfoto och reklamfilmsinspelningar, nya recept, hjälp av matstylist eller att plocka rekvisita? Allt går lika bra. Låt oss ta hand om dina bilder eller fota/filma själva och hyr någon av våra studios för ändamålet. Eller kanske växthuset som ger ett fantastiskt dagsljus.
Konferens, pressvisning, showroom, release, workshops eller högtidsdag?

Konferens, pressvisning, showroom, release, workshops eller högtidsdag? Allt är möjligt hos oss och med två lokaler i en, går det att göra det mesta möjligt.

Lök
Kockstudion

Okej, vi är inte bara tjatiga utan supertjatiga men förlåt oss, vi är stolta över våra olika delar och allt vi gör såsom, matlagningskurser, våra lokaler, vårt växthus och våra möjligheter till så många olika arrangemang. Nu har vi dessutom lagt till PS Vin•Mat, vår vinbar som serverar smarriga rätter att mumsa på ihop med finfina viner från Handpicked Wines och allt detta ihop med kockstudion  gör oss både stolta och malliga.

PS har fortfarande två rum, matsalen där Vin•Mat huserar och studion, där vi som tidigare fotograferar matbilder, håller konferenser, kvällsevent, ha 36 sittandes gäster samt 65 minglandes. Vi har det senaste i köksutrustning, nymålade väggar och proffsiga kockar. Så, vi är rätt malliga och stolta! Våra gäster säger att det är ett nöje att vistas i våra lokaler, att få laga mat, konferera, dansa eller göra PR jippon tillsammans med oss. Inte så konstigt att vi kan skryta…

Vi håller matlagningskurser och middagar för slutna sällskap, som får egen studio, ett eget chambre séparée. Vår meny på matlagningskurserna är alltid anpassade efter säsong och närodlat. Dryckerna är noga utvalt till alla rätter oavsett om det ska drickas med eller utan alkohol. Vegan, vegetarian, allergiskt eller bara kinkig? Lugn, du går inte lottlös, vi fixar.

 

Varmt Välkommen till PS!