Matlagningskurser
Våra matlagningskurser startar med dryckjom, padrones,  kallskuret, picklat godis, färskost och porchettabröd. Efter mingel och tilltugg,  kockar vi ihop i en och en halv timme innan det är dags att gå till bords. Vinprovning? Ölprovning? Inga problem, varmt välkomna.
Foto och film
Matbildsfoto och reklamfilmsinspelningar, nya recept, hjälp av matstylist eller att plocka rekvisita? Allt går lika bra. Låt oss ta hand om dina bilder eller fota/filma själva och hyr någon av våra studios för ändamålet. Eller kanske växthuset som ger ett fantastiskt dagsljus.
Konferens och Event
Konferens, pressvisning, showroom, release, workshops eller högtidsdag? Allt är möjligt hos oss och med två lokaler i en, går det att göra det mesta möjligt.

1B0A1734-COkej, med risk för att vara tjatiga men, förlåt oss, vi är ju stolta över våra kurser och lokaler, vårt växthus och våra möjligheter till så många olika arrangemang men nu måste vi lägga till kockstudion.se  Vårt senaste tillskott som gör oss stolta och lite malliga. Bara att klicka in och läsa. PS är dock sig likt med två rum, matsalen och studion,  som kan bli ett stort om så önskas. 100 sittande gäster totalt eller var för sig – färre gäster. Växthuset i anknytning till studion, kan husera runt 12 personer. Vi har det senaste i köksutrustning, nymålade väggar och proffsiga kockar. Så, vi är rätt malliga och stolta! Våra gäster säger att det är ett nöje att vistas i våra lokaler, att få laga mat, konferera, dansa eller göra PR jippon tillsammans med oss. Inte så konstigt att vi kan skryta…

Nu lagar vi mussel- och grönsakssyrad gösfilé med svartrot. Till det en härlig sydafrikan i glaset. Till varmrätt steker vi en lammentreczôte och dricker en mumsig fransos från Rhône  jo, jag tackar!

Tartar på physalis men ölsyrad choklad? Japp så sant och så gott till dessert.

Alkoholfri? Vegan, vegetarian, allergiskt eller bara kinkig? Lugn, du går inte lottlös! Meddela dina önskemål, vi fixar. 

 

Varmt Välkommen till PS Matsal!