180 kvadratmeter för er själva

På PS har ni 180 kvadratmeter för er själva. Vi är nämligen fast övertygade om att riktigt bra och givande möten bäst sker i en ostörd och inspirerande miljö. Just därför tar vi bara ett sällskap åt gången, i respektive del.

Lokalen är nämligen delad i två: PS Matsal med entré från Nytorgsgatan 42, och PS Studio med entré från Bondegatan 40. Det första ni möter i PS Matsal är loungen, en plats som gjord för exempelvis mingel, vinprovning eller dans. I direkt anslutning ligger det kombinerade köket, matsalen och konferensrummet. Här finns all professionell utrustning ni kan behöva, från glassmaskin till projektor och toppmoderna stekhällar. PS Matsal har plats för 58 sittande och 150 minglande.

PS studio, med entré från Bondegatan 40, finns det två köksöar och direkt anslutning till vårt vackra växthus på gården. Växthuset är perfekt för fotograferingar, mingel, mindre matsällskap, workshops, vinprovningar och showroom. Studion är lite mindre än matsalen och därmed lämpad för mindre sällskap. Eller som komplement till den stora lokalen. Det går nämligen utmärkt att hyra alla våra lokaler samtidigt och öppna upp mellan dem för att samtidigt få plats för olika arrangemang. Vår studiodel har plats för 32 sittande och 60 minglande och i växthuset sitter 12 personer bra.

Oavsett om vi snackar matlagningskurs, matfotografering, konferens eller ett skräddarsytt arrangemang får ni tillgång till våra fina lokaler i hjärtat av Södermalm, SoFo.

Skärmavbild 2017-09-08 kl. 10.23.03

Vad vill ni göra? Heldagskonferens? Kanske ett möte innan en matlagningskurs? Frukostmöte? Sitta i biosittning eller vid småbord? Middag i enskilt rum och slippa laga mat? Inga problem!  Med våra flexibla lokaler kan vi både trolla och trixa för att ni ska få det som just ni vill ha det.

Ring oss så löser vi era önskemål – 08-545 540 10.

kontakta oss

Maila ps@psmatsal.com
Ring 08 545 540 10
Matlagningskurs, pressvisning eller konferens. Vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Lokalerna är extremt flexibla, med proffsutrustade kök för många att arbeta i. Lokalerna går också enkelt att dela av. PS kan bokas från tidig morgon till sen kväll, vardag som helg. Ring oss så löser vi era önskemål.
HÖR AV DIG! 

MAIL: ps@psmatsal.com
RING: 08 – 545 540 10

Pin It on Pinterest

Share This