Mötas i köket

Här kan verkligen alla finna sin plats – såväl novisen vid spisen som den glada amatören och den verklige gourmeten. Alla samsas bland såsgrytor, vispar och kryddning.

En matlagningskurs på PS är också en social grej. Att laga mat tillsammans är ett väldigt skönt sätt att umgås och det gillar vi på PS. Under tiden vi kockar ihop serveras det goda drycker, våra kockar ger massor av matnyttiga tips och vips så har middagen blivit klar. Våra matlagningskurser handlar inte bara om att laga mat tillsammans och få lite konkreta tips – vi hoppas att få dig att våga smaka, dofta och titta för att förstå vad som saknas för att få en maträtt blir mer än god, det vill säga fantastisk.

När ni kockat ihop middagen, efter en och en halv timme, börjar er roll som krögare. Ni står för upplägget, serveringen och presentation av den serverade rätten. Vi serverar er passande dryck till varje rätt, vinpaket, och tar hand om disken.

Att samlas kring matbordet är ju rent av ett urgammalt, genialt och inte minst – i ordets dubbla bemärkelse – gott sätt att skapa gemenskap!

kontakta oss

Maila ps@psmatsal.com
Ring 08 545 540 10
Matlagningskurs, pressvisning eller konferens. Vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Lokalerna är extremt flexibla, med proffsutrustade kök för många att arbeta i. Lokalerna går också enkelt att dela av. PS kan bokas från tidig morgon till sen kväll, vardag som helg. Ring oss så löser vi era önskemål.
HÖR AV DIG! 

MAIL: ps@psmatsal.com
RING: 08 – 545 540 10

Pin It on Pinterest

Share This