PS Vin & Mat

Dörrarna är nu öppna
ons-lör 17.00-22.00 

Maten lagas för öppen ridå och våra favoritviner från bla Handpicked Wines  finns att upptäcka.
Välkomna in på ett glas och en assiette eller en mätt på brickaservering.

Varmt välkomna.

Matlagningskurs

Matlagningskurser hos oss startar med dryckjom, padrones, kallskuret, picklat godis, färskost och porchettabröd. Efter mingel och tilltugg, kockar vi ihop i en och en halv timme innan det är dags att gå till bords. Vinprovning? Ölprovning? Inga problem, varmt välkomna.

Matbildsfoto och reklamfilmsinspelningar, nya recept, hjälp av matstylist eller att plocka rekvisita?
Matbildsfoto och reklamfilmsinspelningar, nya recept, hjälp av matstylist eller att plocka rekvisita? Allt går lika bra. Låt oss ta hand om dina bilder eller fota/filma själva och hyr någon av våra studios för ändamålet. Eller kanske växthuset som ger ett fantastiskt dagsljus.
Konferens, pressvisning, showroom, release, workshops eller högtidsdag?

Konferens, pressvisning, showroom, release, workshops eller högtidsdag? Allt är möjligt hos oss och med två lokaler i en, går det att göra det mesta möjligt.

Lök

Vi har ömsat skinn och slår upp dörrarna för alla och välkomnar in till PS Vin • Mat.  En härlig vinbar med riktigt goa´viner från Handpicked Wines och Buteljholmen  Maten lagas för öppen ridå och det går fint att äta och dricka, bara äta eller bara dricka. Öppet ons-lör 17.00-23.00. 

Varmt välkomna!

Maila oss så löser vi era önskemål
ps@psmatsal.com

Kockstudion

Okej, vi är tjatiga men, förlåt oss, vi är stolta över våra matlagningskurser, lokaler, vårt växthus och våra möjligheter till så många olika arrangemang och nu har vi lagt till kockstudion.se som gör oss stolta och malliga. Bara att klicka in och läsa. PS är dock sig likt med två rum, matsalen och studion, som kan bli ett stort om så önskas. 100 sittande gäster totalt eller max 36 i studion och 64 i matsalen. Växthuset kan husera runt 12 personer. Vi har det senaste i köksutrustning, nymålade väggar och proffsiga kockar. Så, vi är rätt malliga och stolta! Våra gäster säger att det är ett nöje att vistas i våra lokaler, att få laga mat, konferera, dansa eller göra PR jippon tillsammans med oss. Inte så konstigt att vi kan skryta…

Vi håller matlagningskurser och middagar för slutna sällskap, som får egna studios, eget chambre séparée. Vårens meny på matlagningskurserna, grillad sparris med syrad gös och ramslökssmör till förrätt och till varmrätt en härligt stekt lammrygg med bakad färsk spetskål och vinägersky. Sist men absolut inte minst blir det yoghurtsorbet, rabarber och rostad mandelcrème. Alkoholfri? Vegan, vegetarian, allergiskt eller bara kinkig? Lugn, du går inte lottlös, vi fixar.

Varmt Välkommen till PS Matsal!