Välkommen till PS Matsal
Här kan verkligen alla finna sin plats – såväl novisen vid spisen som den glada amatören och den verklige gourmeten. Alla samsas bland såsgrytor, vispar och kryddning.

Matlagningskvällar hos oss startar med dryckjom, padrones, kallskuret, picklat godis, färskost och porchettabröd. Efter mingel och tilltugg, kockar vi ihop i en och en halv timme innan det är dags att gå till bords. Vinprovning? Ölprovning? Inga problem, varmt välkomna.

Matbildsfoto och reklamfilmsinspelningar, nya recept, hjälp av matstylist eller att plocka rekvisita? Allt går lika bra. Låt oss ta hand om dina bilder eller fota/filma själva och hyr någon av våra studios för ändamålet. Eller kanske växthuset som ger ett fantastiskt dagsljus.
Konferens, pressvisning, showroom, release, workshops eller högtidsdag? Allt är möjligt hos oss och med två lokaler i en, går det att göra det mesta möjligt.

Oavsett om vi snackar matlagningskurs, matfotografering, konferens eller ett skräddarsytt arrangemang får ni tillgång till våra fina lokaler i hjärtat av Södermalm, SoFo. Lokalerna är extremt flexibla, med proffsutrustade kök för många att arbeta i. Lokalerna går också enkelt att dela av. PS kan bokas från tidig morgon till sen kväll, vardag som helg. Ring oss så löser vi era önskemål.

MEJLA OSS PS@PSMATSAL.COM
RING 08 – 545 540 10

matlagningskurs, matfotografering,
Kockstudion

Okej, vi är tjatiga men, förlåt oss, vi är stolta över våra matlagningskurser, lokaler, vårt växthus och våra möjligheter till så många olika arrangemang och nu har vi lagt till kockstudion.se som gör oss stolta och malliga. Bara att klicka in och läsa. PS är dock sig likt med två rum, matsalen och studion, som kan bli ett stort om så önskas. 100 sittande gäster totalt eller max 36 i studion och 64 i matsalen. Växthuset kan husera runt 12 personer. Vi har det senaste i köksutrustning, nymålade väggar och proffsiga kockar. Så, vi är rätt malliga och stolta! Våra gäster säger att det är ett nöje att vistas i våra lokaler, att få laga mat, konferera, dansa eller göra PR jippon tillsammans med oss. Inte så konstigt att vi kan skryta…

Nya menyn på matlagningskurserna, havskräfta med ostronhollandaise och riesling i glaset. Rådjur, pommes fondant och bränd grädde till varmrätt. Vi dricker Dom Rafael från Portugal till. Fottrampat… jo, jag tackar! Choklad i olika former med svartvinbärssorbet till dessert. I strupen, tourigadruva. Alkoholfri? Vegan, vegetarian, allergiskt eller bara kinkig? Lugn, du går inte lottlös, vi fixar.

Varmt Välkommen till PS Matsal!