Matlagningskurs i Stockholm
Lär dig laga mat som en stjärnkock

PS KOCKSTUDIOS

Ta med dina vänner eller kollegor till PS Matsal för en riktig rolig utmaning och chansen att laga mat med en kock i Stockholm. Matlagningskurser och provningar finns det gott om runt om i Stockholm, men vi kan garantera att ingen annan verksamhet besitter den erfarenhet som våra kockar har. Vi är helt enkelt bäst på det vi gör. 

I PS Matsal fantastiska lokaler får du och dina gäster, med hjälp av våra kockar, prova på att laga mat som ett riktigt proffs. Oavsett om du är nybörjare, har fått en matlagningskurs i present eller bara vill umgås på ett härligt sätt så har vi lösningen för dig.

Matlagningskurs i Stockholm​
Älskar du att följa avancerade recept hemma? Har sambon börjat krokna på dyra inköp av märkliga köksredskap och fermenteringar mitt i natten? Nu har du chansen att få leva ut din inre stjärnkock och testa dina matkunskaper på riktigt!
Matlagningskurs på Södermalm​
Du kanske inte har gått på kockskola eller haft någon tid för köket, men efter en kurs i matlagning på Södermalm, blir du en mästare på nolltid! Samtidigt som du har kul med dina vänner och kollegor, får du chansen att prova på sådant du aldrig har gjort förut. 10 000-timmarsregeln dör här!
Privat matlagningskurs
Vi erbjuder en kurs i matlagning i Stockholms mysigaste kvarter från 8 personer och uppåt.

Galleri

Hur ser en matlagningskurs ut?

I det som tidigare var ett församlingshem, har företag och vänner vandrat ner trapporna från Nytorget för att umgås i mer än 20 år.

Efter att du har fått hänga av dig jackan och tagit en titt på växthuset, samlas du och dina nära framför bubblande flaskor Pet nat, salami, mandlar och oliver. När kallpratet är ur vägen tar kockarna vid för en genomgång av kvällens recept. Matlagningskursens recept är baserat på säsongens råvaror och utvalda utifrån det som är roligt att tillaga och enkla att applicera i hemmaköket.

Hur kan jag lära mig att laga mat?​

Vi tror att alla kan lära sig mat och bli en riktigt duktig hemmakock. Allt som krävs är ett öppet sinne, en vass kniv och en skärbräda. Löser du det förstnämnda, så tar vi hand om resten!

Vad kostar en matlagningskurs i Stockholm?

Vi har inte några komplicerade bokningsvillkor för att laga mat med en stjärnkock i Stockholm. 

Skicka iväg ett mail, ring oss eller kom ner till restaurangen så kan vi tillsammans komma överens om hur den bästa kvällen för er ser ut.

Kontakta  oss
så löser vi era önskemål.